ŞEHRİN AKILLI ÇOCUKLARI

Türkiye'de MAPFRE Sigorta ile sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Fundación MAPFRE, 'Şehrin Akıllı Çocukları' projesi ile trafik sorununun çözümüne yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.

Bu yıl Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları ve Fundación MAPFRE iş birliği ile devam eden proje ile trafik kazaları sonucu ölüm ve yaralanmaların yüksek olduğu Ankara, Antalya, Bursa, İzmir, İstanbul, Konya, Malatya, Mersin, Samsun ve Siirt illerinde 200 okulda binden fazla öğretmen ve ilkokul 4. sınıf seviyesinde 30 binden fazla öğrenciye ulaşılacak.

Bursa'dan katılım gösteren okullar içerisinde yer alan okulumuzun 4. sınıf öğrencileri ile de çeşitli etkinliklerimiz yapılacaktır.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

22-02-2023

Yayın: 22.02.2023 - Güncelleme: 22.02.2023 12:40 - Görüntülenme: 127