PANDEMIC STEM eTwinning PROJESİ

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerine bir yenisi daha eklendi.

4 / C sınıfımızda yürütülen projemizin adı " Pandemic Stem "

Pandemic Stem etwinning projesi ile günümüzde bilimsel çalışmalar, araştırmalar ve bunlara dayalı yeni buluşlar birikimlere eklendikçe akıl almaz bir ivme kazanmış, bu gelişmeler karşısında eğitimle ilgili yeni yöntem ve teknikler geliştirmenin insanlık için çok daha önemli olduğu ve Okullarda yapılacak uygulamalar 21. yüzyıla uygun yenilikçi yaklaşımlardır.

18-20 yıl sonra yetiştirdiğimiz çocuklarımıza gelecekte yetkin insanlar olabilmeleri için bugün nasıl bir eğitim vermeliyiz? "Sorunun cevabını aradığımızda, STEM yaklaşımının önemi ciddileşiyor.

Proje kapsamında yapılan etkinlikleri web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda paylaşmaya devam edeceğiz.

Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimiz Nurgül Hanım'a teşekkür ederiz.

Yayın: 20.10.2020 - Güncelleme: 12.12.2023 13:58 - Görüntülenme: 353