SEYYAH

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerine bir yenisi daha eklendi.

4 / C sınıfımızda yürütülen projemizin adı " SEYYAH "

Seyyah Etwining projesi ile müfredatta yer alan beceri ve yetkinlikleri kapsayan projemizde öğrenciler her alanda aktif rol alarak farklı ülke ve şehirdeki ortaklarla eş zamanlı çalışacağız.

Karma gruplar halinde bir Seyyah Kostümü oluşturup proje faaliyetlerini ortak bir karakter üzerinden gerçekleştireceğiz.

Web2 araçları ile dersler ile ilgili oyunlar üreterek, kodlamalar ve atık materyallerle tasarımlar yaparak, farklı deneyleri sınıfta uygulayarak eğlenceli zaman geçirerek öğreneceğiz.

İş birlikçi gruplar halinde özgün bir şarkı ve Seyyah'ın yaşadıkları ile ilgili öğrenciler bir günlük yazıp resimlerini çizerek bir e kitap oluşturacağız.

Proje kapsamında yapılan etkinlikleri web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda paylaşmaya devam edeceğiz.

Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimiz Nurgül Hanım'a teşekkür ederiz.

Yayın: 22.10.2020 - Güncelleme: 12.12.2023 13:58 - Görüntülenme: 344