T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Davut Dörtçelik İlkokulu

OKULUMUZ ARTIK eTwinning OKULU

Okulumuz;  Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı projeler ve mesleki gelişim çalışmaları nedeni ile,  Avrupa Komisyonu'na bağlı Brüksel Merkezi Destek Servisi tarafından 'eTwinning Okulu' ödülüne layık görülmüştür.

Ödül için 44 ülkeden binlerce başvuru yapılmış ve okulumuz da bu ödüle layik görülen 2935 okulun arasına girmeyi başarmıştır.

Aynı zamanda okulumuz Bursa'dan ödül alan 83, ilçemiz Osmangazi'den 22 okulun arasında yer almıştır.

  Türkiye, her yıl olduğu gibi 44 ülke içerisinde eTwinning Okul Etiketlerinin %65'ini alarak 1. olmuştur. Bu başarının bir parçası olmak okulumuz adına gurur vericidir.

  eTwinning Okulları Nedir?  

Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar.   Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler ve eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerinde gösterebilirler.  

Aşağıdaki alanlarda lider olarak tanınırlar:

  1-Dijital uygulamalar

  2-e-Güvenlik uygulamaları  

  3-Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar  

  4-Personelin sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi  

  5-Personel ve öğrencilerle gerçekleştirilen işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi  

 

Ödüllü okulların personeli ve müdürleri, özel mesleki gelişim programlarına katılmaya teşvik edilir ve iyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve belirli çevrimiçi etkinliklere katılmak için bir eTwinning Grubu'nun parçası olabilirler.   

Bu ödülün alınması sürecinde çalışmaları ile destek veren tüm öğretmenlerimize, proje etkinliklerini yapan tüm öğrencilerimize ve desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm velilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. 

eTwinning Okulu ödülümüz tüm Davut Dörtçelik İlkokulu Ailesine hayırlı olsun.

BU GURUR HEPİMİZİN...

 

23-03-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.03.2021 - Güncelleme: 14.01.2023 16:23 - Görüntülenme: 724
  Beğen | 35  kişi beğendi