VERİ TOPLAMA MODÜLÜ İÇİN GİRİŞLER AÇILDI.

Erken yaşlardan başlanarak çocuklara her gün öykü okumak onların gelişimini olumlu yönde desteklemektedir. Okumak sadece dil gelişimine değil duygu dünyasına da zenginlik ve derinlik katmakta, zihinsel gelişim açısından verimli bir ortam sağlamaktadır.

Bu gerekçelerle erken çocukluk eğitiminde ihtiyaç duyulan öykülerin yazımı için Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüzce "365 GÜN ÖYKÜ" adında bir proje başlatıldığına ve MEBBİS panelindeki Veri Toplama Modülü ve https://veri.meb.gov.tr internet adresinden 20  Kasım 2020 tarihine kadar veri girilebilecek şekilde "Okul Öncesinde Öykü" adında bir form oluşturulduğu ve söz konusu form Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görev yapan tüm branş öğretmenlerinin veri girişine açıldığına ilişkin Bakanlığımızın 05/11/2020 tarihli ve E.16176815 sayılı yazısı gereğince; söz konusu formu doldurmak isteyen öğretmenlerimiz kişisel mebbis şifreleri ile giriş yapabilirler.

Tüm öğretmenlerimize duyurulur.

Yayın: 10.11.2020 - Güncelleme: 10.11.2020 17:36 - Görüntülenme: 284