Davut Dörtçelik İlkokulu

FATİH MAH. 2.KURŞUN SK. NO 55 İÇ KAPI NO 1 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır, çevrim içi güvenliği hakkında bilinçli, akademik ve sosyal başarısını arttıran bireyler yetişmesini sağlayan, örnek, kapsayıcı ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürk ilkelerinin ve bilimin kesiştiği bir çizgide, eğitimde fırsat eşitliğini sağlayarak öğrencilerimize bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırarak öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, sorunlara çözüm üretebilen bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.
Başarılar
2021 / 2022 eTwinning Okulu Ünvanımız bulunmakta. Son 2 yılda eTwinning Projelerimiz 8 Ulusal Kalite Etiketi 3 Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Okul Sporları kapsamında Mangala Turnuvasında Osmangazi İlçesinde 1. ve 4. Bursa genelinde de 3. lük dereceleri alındı.
Doğalgaz Kalorifer
Ulaşım
Kent Meydanından İstanbul yönüne kalkan tüm otobüs ve minübüslerle okulumuza kolayca ulaşılabilmektedir (Metro Market durağında inilecek). Ayrıca Heykel-Fatih Mah. dolmuş taksi ile de ulaşım sağlanmaktadır.
Şehir Merkezi
İl ve İlçe merkezine 3 km
Futbol, Voleybol, Yüzme, Mangala,Satranç, Zeka Oyunları
Proje Çalışmaları