YEŞİL KARNEMİZİ ALDIK

Cumhurbaşkanlığımızın vizyon projesi olan Sıfır Atık Projesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın eşi Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi'nin takdirleri ve himayelerinde başlatılmış olup sürdürülebilir  kalkınma ilkeleri çerçevesinde, atıkları kontrol altına almak gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ile yaşanabilir bir dünya  bırakmak amacıyla uygulanmaya başlanmıştır.

2019/2020 eğitim-öğretim yılında Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesinde toplam 1520 ton geri dönüşüm atığı toplanmıştır.

Okul ve kurumlarımızda görev yapan yönetici, öğretmen personel, öğrenci olmak üzere 6181 eğitimde 127.966 kişi Sıfır Atık eğitimi almıştır.

Okulumuz  "Yeşil Karne"; " çalışmalarında başarılı olarak bu belgeyi almaya hak kazanmış olup tüm eğitimler ve çalışmalar sürecinde emeği geçen öğrenci,  öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

15-10-2020

Yayın: 15.10.2020 - Güncelleme: 18.01.2023 13:12 - Görüntülenme: 159