BURSA / OSMANGAZİ - Davut Dörtçelik İlkokulu

SERA VE TARIM ALANLARI DA MODELLENDİ.

Okulumuz 4 / C sınıfında yürütülen eTwinning Projelerinden " Pandemic Stem " isimli projemizin sonuna doğru etkinliklerimiz devam ediyor.

Proje ortaklarımızla birlikte, öğrencilerimizin oluşturduğu Pandemic Stem Köyü ile ilgili çalışmalar her ortağımızın farklı bir bölümün tasarlanması ve modellenmesi etkinlikleri ile devam ediyor.

Pandemic Stem Köyü'nün kendi kendine yeten ve yenilenebilir enerjiler geri dönüştürülebilen enerjiler ön planda olması hedefleniyor.

Köyün ortasından akan nehirde yapılan balıkçılık faaliyetleri ile tarım alanları ve oluşturulan seraya yapılan sulama kanallarının modellendiği, konulan güneş paneli ile akşamları aydınlatmanın yapıldığı bir tarim alanının modellendiği videomuzu sizlerle de paylaşmak istedik.

Çalışmaları için öğrencilerimize, destekleri için velilerimize ve iş birliği için proje ortaklarımıza, emekleri için sınıf öğretmenimiz Nurgül Hanım'a teşekkür ederiz.

05-03-202105-03-2021

Yayın: 06.03.2021 - Güncelleme: 17.01.2023 23:50 - Görüntülenme: 210