REHBERLİK SERVİSİMİZ

Sevgili Velilerimiz;

Davut Dörtçelik İlkokulu Rehberlik Servisi olarak, öğrencilerimizin içinde bulundukları  gelişim sürecinde  karşılaştıkları problemleri  çözmelerine yardımcı olmak, kendilerini tanımalarına, uyum ve  etkili iletişim becerilerine sahip olmalarını sağlamak, daha duyarlı, mutlu, sağlıklı ve yaratıcı bireyler olarak gelişimlerine  katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Rehberlik Servisi olarak öğrencilerimizin eğitsel, mesleki ve kişisel gelişimlerini takip ederek velilerimizle işbirliği yaparak gerekli yönlendirmeleri gerçekleştirmekteyiz. Öğrencilerimiz ile Arkadaş ilişkileri, Ders başarısı, Aile ile olan ilişkiler, Kendini tanıma, Sınav kaygısı, Okul korkusu, Akran Zorbalığı, Öfke Kontrolü, Ders çalışma yöntemleri, Çatışma Çözme Becerileri konularında öğrencilerimize ve sizlere yardımcı olmaktayız. Çalışmalarımızı sınıf çalışmaları, veli ve öğrenci seminerleri, bireysel öğrenci görüşmeleri ve grup çalışmaları şeklinde yürütmekteyiz.

Öğrencilerimizin içinde bulundukları gelişim dönemlerinde onların yanında olmak, sorunlarının çözümünde birlikte adım atabilmek için sizleri de rehberlik servisimize bekliyoruz.

Ceyda TABAKOĞLU

Psik.Dan.ve Rehber Öğretmen