PANDEMIC STEM PROJESİ İÇİN HAZIRLANAN PANDEMİC STEM KÖYÜ ETKİNLİK BULUŞMASI YAPILDI.

Okulumuz 4 / C sınıfında yürütülen eTwinning Projelerinden " Pandemic Stem " isimli projemizin sonuna doğru etkinliklerimiz devam ediyor.

Proje ortaklarımızla birlikte, öğrencilerimizin oluşturduğu Pandemic Stem Köyü ile ilgili çalışmalar her ortağımızın farklı bir bölümün tasarlanması ve modellenmesi etkinlikleri tamamlandı.

Pandemic Stem Köyü'nün kendi kendine yeten ve yenilenebilir enerjiler geri dönüştürülebilen enerjiler ön planda olması hedeflendi.

Daha sonra köyümüzde bulanan alanların, yapılan çalışmaların ve etkinliklerin tanıtıldığı bir ortak bülten hazırlandı ve proje ortaklarımız ile  etkinlik buluşması gerçekleştirildi.

Çalışmaları için öğrencilerimize, destekleri için velilerimize ve iş birliği için proje ortaklarımıza, emekleri için sınıf öğretmenimiz Nurgül Hanım'a teşekkür ederiz.

25-05-2021

Yayın: 30.05.2021 - Güncelleme: 17.01.2023 23:48 - Görüntülenme: 103