PANDEMIC STEM eTwinning PROJESİ KÖYÜ İÇİN SAĞLIK OCAĞI DA TAMAMLANDI.

Okulumuz 4 / C sınıfında yürütülen eTwinning Projelerinden " Pandemic Stem " isimli projemizin sonuna doğru etkinliklerimiz devam ediyor.

Proje ortaklarımızla birlikte, öğrencilerimizin oluşturduğu Pandemic Stem Köyü ile ilgili çalışmalar her ortağımızın farklı bir bölümün tasarlanması ve modellenmesi etkinlikleri ile devam ediyor.

Pandemic Stem Köyü'nün kendi kendine yeten ve yenilenebilir enerjiler geri dönüştürülebilen enerjiler ön planda olması hedefleniyor.

Bu çalışmada köyümüzde bulanan binaların bir kısmı modellenmiş. Sağlık Ocağı binasının modellenmesi de yapıldı.

Ayrıca yağmur suyu biriktirme alanı ile biriken bu suların sulama ve temizlik için kullanılması düşünülmüştür.

Ayrıca evsel atıkların biriktirilmesi ve gübre olarak yapımı işleri de modellenmiş.

Hayvanların gübreleri yakıt olarak kullanılırken, güneş panelleri ile elektrik ihtiyacı sağlanıyor.

Çalışmaları için öğrencilerimize, destekleri için velilerimize ve iş birliği için proje ortaklarımıza, emekleri için sınıf öğretmenimiz Nurgül Hanım'a teşekkür ederiz.

Yayın: 14.03.2021 - Güncelleme: 17.01.2023 23:50 - Görüntülenme: 221