RESİMLİ ZIT ANLAMLI KELİMELER SÖZLÜĞÜ

Mrt

2 / B Sınıfımızda yürütülen " Resimli Zıt Anlamlı Kelimeler Sözlüğü " isimli projemizin etkinliklerinin sonunda sözlüğümüz tamamlandı.

Tüm proje ortaklarımızla birlikte hazırlanan ve  çocuklarımız tarafından resimlendirilen sözlüğümüz e-kitap olarak yayımlandı.

Çalışmalarda emeği geçen çocuklarımıza, velilerimize ve Sınıf Öğretmenimiz Şenay Hanım'a ve proje ortaklarımıza  teşekkür ederiz.

Mrt

2 / B Sınıfımızda yürütülen " Resimli Zıt Anlamlı Kelimeler Sözlüğü " isimli projemizin etkinliklerin sonuna gelinen projemizin ortak çalışmaları toparlanmaya başladı.

Tüm proje ortaklarımızla birlikte yazılan hikaye tamamlanarak çocuklarımız tarafından seslendirildi.

Mrt

2 / B Sınıfımızda yürütülen " Resimli Zıt Anlamlı Kelimeler Sözlüğü " isimli projemizin etkinlikleri yapılan planlamalar doğrultusunda devam etmekte.

Etkinliklerin sonuna gelinen projemizin ortak çalışmaları toparlanmaya başladı.

Şbt

Etkinliklerini sonuna gelinen projemizin ortak çalışmaları toparlanmaya başladı.

Hazırlanan ortak ürün haber videomuzu sizlerle paylaşmak istedik.

Şbt

Okulumuzda yürütülen eTwinning Projelerinden biri olan Resimli Zıt Anlamlı Kelimeler Sözlüğü isimli projemizin Güvenli İnternet Eğitim ile ilgili etkinlikleri devam ediyor.

Medya Okur Yazarlığı konusu ile ilgili olarak hazırlanan bilgilendirme etkinlikleri ile başladı.

Daha sonra ise Kahoot ile yapılan değerlendirme çalışmasına katılan çocuklarımız öğrendiklerini değerlendirmiş oldular.

Emeği geçen tüm öğrencilerimize, verdikleri destekler için velilerimize ve çalışmaları için Sınıf Öğretmenimiz Şenay Hanım'a teşekkür ederiz.

Şbt

2 / B Sınıfımızda yürütülen eTwinning Projesi ile etkinlikler tüm hızı ile devam ediyor.

Proje kapsamında ortak ürün olarak hazırlanmış oyunlar ile çocuklarımız hem eğlenecek hem de zıt anlamlı kelimeler ile ilgili öğrendiklerini pekiştirecekler.

Emeği geçen tüm öğrencilerimize, destekleri için velilerimize ve çalışmaları için sınıf öğretmenimiz Şenay Hanım'a  ve proje ortaklarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Çocuklarımız evlerinde hazırladıkları EDUCANDY oyunlarını arkadaşları ile paylaşıyor.

Böylece hem birbirleri için eğlenceli etkinlikler hazırlarken hem de öğrendiklerini pekiştiriyorlar.

Şbt

Okulumuzda yürütülen eTwinning Projelerinden biri olan Resimli Zıt Anlamlı Kelimeler Sözlüğü isimli projemizin,

Safer Internet Day 2021 ( Güvenli İnternet Günü 2021 ) etkinlikleri kapsamında yaptıkları çalışmaları sizinle de paylaşmak istedik.

Güvenli İnternet Günü ile ilgili sınıf içinde kendi çalışmalarını yapan öğrencilerimiz,

daha sonra proje ortak ürünü ile ilgili çeşitli çalışmalar yaptılar.

Sınıf içi çalışmalardan bir sanal pano oluşturuldu.

Çocuklarımızın ve öğretmenimizin ellerine sağlık.

Şbt

2 / B Sınıfımızda yürütülen " Resimli Zıt Anlamlı Kelimeler Sözlüğü " isimli projemizin aylık olarak yapılan etkinlik değerlendirme

ve yeni ay etkinlik planlama toplantısı online olarak gerçekleştirildi. Proje ortaklarımız ile yapılan toplantıya Sınıf Öğretmenimiz Şenay Hanım katıldı.

Çalışmaları için Sınıf Öğretmenimiz Şenay Hanım'a teşekkür ederiz.

Şbt

2 / B Sınıfımızda yürütülen " Resimli Zıt Anlamlı Kelimeler Sözlüğü " isimli projemizin etkinlikleri tatilde de devam etmekte.

Şubat ayı  hikayesi ile ilgili  çocuklarımız, eğlenceli etkinlikler, farklı çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Bütün çocuklarımızın eline emeğine sağlık...

Çalışmalarda emeği geçen çocuklarımıza, destekleri için velilerimize ve çalışmaları için Sınıf Öğretmenimiz Şenay Hanım'a teşekkür ederiz.

Ock

Etkinliklerini tatil süresince de sürdüren çocuklarımız eğlenceli etkinlikler yapmaya devam ediyor.

Ocak ayı etkinliklerinin değerlendirildiği bir etkinlik yapıldı ve ocak ayı kelime bulutu oluşturuldu.

Çalışmalarda emeği geçen çocuklarımıza, velilerimize ve Sınıf Öğretmenimiz Şenay Hanım'a teşekkür ederiz.

Ock

2 / B Sınıfımızda yürütülen eTwinning Projesi ile etkinlikler yapılmaya devam ediyor.

Çocuklarımız evlerinde hazırladıkları bulmacaları ve kelime bulutlarını arkadaşları ile paylaşıyor.

Emeği geçen tüm öğrencilerimize, destekleri için velilerimize ve çalışmaları için sınıf öğretmenimiz Şenay Hanım'a teşekkür ederiz.

Ock

Resimli Zıt Anlamlı Kelimeler Sözlüğü Projemizin Ocak ayı etkinlikleri kapsamında çalışmalarımız devam ediyor.

2 / B Sınıfı Öğrencilerimiz evlerinde geçtiğimiz haftalar da çok anlamlı ve güzel bir etkinlik daha yapmışlar.

Verem Savaş Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler yapan ve farkındalık oluşturmak adına bunları birer afiş ve slogan çalışmasına dönüştüren çocuklarımız;

daha sonra evlerinde hazırladıkları afişlerini arkadaşları ile paylaştılar.

Bizde sizinle paylaşmak istedik.

Bu güzel ve anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilerimize, destekleri için velilerimize ve çalışmaları için sınıf öğretmenimiz Şenay Hanım'a teşekkür ederiz.