ÇOCUKLARIMIZIN SESİ

Değerli Velilerimiz,

Sizler için hazırladığımız bültenlerimizden "Çocuklarımızın Sesi " isimli bültenimizin Şubat Özel Sayısı hazırlandı.

Sizlerden ricamız belirtilen hususlara dikkat etmeniz olacak .

Değerli Velilerimiz;

Okulumuz Rehberlik Servisi 2020 / 2021 Eğitim - Öğretim yılı Veli Etkinikleri Online Seminerlerimiz ile devam ediyor.

Her çarşamba günü online olarak yapılan etkinliğimize katılımlarınız için teşekkür ederiz.

Bu hafta sizlerle  " TBM EĞİTİM PROJESİ KAPSAMINDA SAĞLIKLI YAŞAM MODÜLÜ  ?  " konulu seminerimizde misafir ettik.

Seminerimiz Rehber Öğretmenimiz Ceyda Hanım'ın sunumu ile gerçekleştirdik. 31 MART Çarşamba akşamı yaptığımız seminerimize katılan tüm velilerimize ilgileri ve katılımları için teşekkür ederiz.

Mrt

Rehber Öğretmenimiz Ceyda Hanım yıllık oluşturduğu eğitim ve bilgilendirme çalışmaları planını uygulamaya devam ediyor.

Velilerimizle gerçekleştirilen eğitimin konusu Teknoloji Bağımlılığı - Siber Zorbalık ve Güvenli İnternet Kullanımı ( eGüvenlik )

Özellikle uzaktan eğitim sürecinde çocuklarımzın daha çok kullanmak zorunda kaldığı bilgisayar ve mobil cihazların doğru ve yeterli düzeyde kullanılması ile ilgili bilgilendirmeleri içeren eğitimimiz umuyoruz ki katılımcılar için faydalı olmuştur.

Ayrıca kişisel verilerin korunması ve çevrimiçi güvenlik ( eGüvenlik ) konularında da eğitici ve bilgilendirici etkinlikler yapılırken eğitim videoları izleniyor.

Öğretmenimizi dikkatle dinleyerek ilgi gösteren tüm velilerimize, verdiği destek için öğretmenlerimize ve  çalışmaları için Rehber Öğretmenimiz Ceyda Hanım'a teşekkür ederiz.

Mrt

Bu hafta Ana Sınıfı B Şubesi Velilerimiz ile  " ÇOCUKLARDA GÖRÜLEN UYUM VE DAVRANIŞ PROBLEMLERİ " konulu seminerimizi gerçekleştirdik.

Rehber Öğretmenimiz Ceyda Hanım'ın sunumu ile yapılan seminerimize katılan tüm velilerimize ve Okul Öncesi Öğretmenimiz Enginay Hanım'a, çalışmaları emekleri için Rehber Öğretmenimiz Ceyda Hanım'a  teşekkür ederiz.

Değerli Velilerimiz;

Geçen hafta ve önceki hafta iki oturum olarak yapılan ÇOCUKLUK ÇAĞINDA DEPRESYON konusunun 2. oturumu olan  " ÇOCUKLUK ÇAĞINDA DEPRESYONUN TEDAVİ SÜRECİ  " konulu  etkinliğimiz olacak. Seminerimizi Rehber Öğretmenimiz Ceyda Hanım'ın sunumu ile gerçekleştirdik.

Hepinize yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda devam eden Rehberlik Hizmetleri kapsamındaki Veli Seminerlerimize ilgi her geçen gün artıyor.

Siz velilerimizin katılımlarını gördükçe daha çok velimize ulaşabilmenin sevincini yaşıyoruz.

Yıl sonuna kadar planlanmış olan ve her hafta farklı bir konuda yapılacak olan veli seminerlerimize tüm velilerimiz davetlidir.

Bu haftanın konusu; "Çocuklarda Kaygıyı Tanımak" isimli seminerimizin 1. oturumu oldu. 2 oturum olarak planlanan seminerimize hafta çarşamba günü devam edeceğiz.

Katılımda bulunan tüm velilerimize, öğretmenlerimize ve emekleri çalışmaları için Rehber Öğretmenimiz Ceyda Hanım'a teşekkür ederiz.

Ock

Siz velilerimizin katılımlarını gördükçe daha da seviniyoruz.

Yıl sonuna kadar planlanmış olan ve her hafta farklı bir konuda yapılacak olan veli seminerlerimize tüm velilerimizi davet ediyoruz.

Bu haftanın konusu  geçen hafta ilk oturumu yapılmış olan "Çocuklarımızı Resimleri İle Anlamak" isimli seminerimizin 2. oturumu oldu.