T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Davut Dörtçelik İlkokulu

eTwinning Okulu Etiketimizi Aldık.

Önceki yıllarda almış olduğumuz eTwinning Okulu ünvanımız için başvuru yenileme ve yeniden eTwinning Okulu ünvanı alma sürecimiz başarıyla tamamlandı.

Okulumuz 2023 / 2024 Eğitim Öğretim Yılında da eTwinning Okulu Etiketi ile ödüllendirildi. 

Özellikle okulumuzda yürütülen ve Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilen eTwinning projelerimizden sonra başvuru hakkı kazandığımız eTwinning Okulu etiketi oldukça önemsediğimiz ve özellikle iyi örneklerin paylaşılması adına yürüttüğümüz bir çalışmadır. 

Eğitim öğretim hizmetlerinin kalitesinin artmasının yanında, öğretimde dönüşüm ve web 2.0 araçlarının etkin kullanımı ile ders işleniş süreçlerini daha verimli yapmayı sağlayan, çocuklarımızın akıl yürütme becerilierini geliştiren ve farklı kültürlerden farklı arkadaşlıklar kurarak ufuklarını genişleten projeler ile okulumuzun tanınırlığını, görünürlüğünü arttırmayı hedefliyoruz. 

Bu süreçte görev alan katkı sağlayan okul idarecilerimize, başta okul proje yürütme komisyonunda görevli olmak üzere tüm öğretmenlerimize, tüm etkinliklerimizi keyifle ve ilgi ile yapan öğrencilerimize ve destekleri ile bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz. 

 

08-05-202303-05-2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eTwinning Okulları Nedir?  

Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar.   Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler ve eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerinde gösterebilirler.  

Aşağıdaki alanlarda lider olarak tanınırlar:

  1-Dijital uygulamalar

  2-e-Güvenlik uygulamaları  

  3-Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar  

  4-Personelin sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi  

  5-Personel ve öğrencilerle gerçekleştirilen işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi  

 

Ödüllü okulların personeli ve müdürleri, özel mesleki gelişim programlarına katılmaya teşvik edilir ve iyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve belirli çevrimiçi etkinliklere katılmak için bir eTwinning Grubu'nun parçası olabilirler.   

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.05.2023 - Güncelleme: 08.05.2023 09:27 - Görüntülenme: 293
  Beğen | 21  kişi beğendi