Etiket Sonuçları: EĞİTİM

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmenimiz Ceyda Hanım tarafından hazırlanan " Rehber Öğretmen Kimdir ? " videosu haberimizin ekinde bulunmaktadır.

Okulumuza yeni başlayan ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimize yönelik " Rehberlik Servisinin Tanıtılması " etkinlikleri kapsamında hazırlanan video ile çocuklarımız okula uyum sürecinde rehber öğretmenlerini tanıyorlar.

Bu güzel çalışma için Rehber Öğretmenimi  Ceyda Hanım'a teşekkür ederiz.

Ock

Bugün çocuklarımız karnelerini aldılar. Gün içerisinde herhangi bir sebeble karnesini alamayan okulda bulunmayan çocuklarımızın karneleri almak için müdür yardımcısı Coşkun OĞUZHAN'a başvurmaları gerekemektedir.

Tüm velilerimize ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ock

" SIFIR ATIK İLE ENGELLERİ AŞIYORUZ PROJESİ "  ile tüm dünyada sıfır atık uygulama çalışmaları hem bireysel hem kurumsal olarak ortopedik engelli bireyin tek başına hareket etmesini, özgürce gezmesini, alışveriş yapabilmesini ve yaşadığı dünyayı keşfetmesini sağlayabilmeleri amacıyla Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ,17 İlçe Belediye Başkanlığı, Belediyelerce yetkilendirilmiş 17 ilçenin geri dönüşüm firmaları ve

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğün koordinatörlüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okul/kurumlarda mavi kapak toplama kampanyası düzenlemesi uygun bulunmuştur.

Okulumuzda da mevcut kampanya kapsamında ambalaj atıklarının toplanması ile ilgili alanlar bulunmaktadır. Katılımda bulunmak isteyen öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Ara

Projemizin amacı; çocuklarımızın birinci sınıfın yoğunluğunu çeşitli çalışmalar, etkinliklerle renklendirmek ve eğlenceli hale getirmektir. Yapılacak çalışmalar; ritim, drama, eğitici materyal tasarımı, hikaye oluşturma, kolaj, koro, çeşitli sanat çalışmalarını içermektedir. Bu çalışmaların yanı sıra sınıftaki etkinliklerde web2.0 araçlarını kullanarak öğrencilerimizin ufkunu açarak yeniliklere de uyum sağlamalarını amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin hem eğlenecekleri hem öğrenecekleri etkinliklerle okulda güzel kaliteli vakit geçirmelerini sağlamayı hedefliyoruz.

Okulumuzu tanıtan kısa videomuz.