BU YILIN İLK eTwinning PROJESİNE BAŞLIYORUZ.

Yeni eğitim öğretim yılımızın ilk eTwinning projesi için çalışmalarımıza 1 / C sınıfı öğretmenimiz Nurgül İNAN tarafından başlandı.

Yeni projemizin adı " Save World Save Yourself ( Dünyayı Kurtar, Kendini Kurtar ) isimli bir doğa koruma projesi oldu.

Her ay seçilen bir tema kapsamında çeşitli etkinlikler yapılacak ve yapılan etkinlikler sonucunda çocuklarımızda çevre bilinci oluşturulması amaçlanmakta.

Bu sayede çevresine ve çevre sorunlarına daha duyarlı, farkındalık sahibi çocuklarımız olacak.

Bu güzel ve anlamlı proje için şimdiden hem proje ortaklarımıza hem de okulumuzda yürütücü olarak görev yapan 1 / C sınıf öğretmenimiz Nurgül Hanım'a teşekkür ederiz.

Proje kapsamındaki etkinliklerimizi okulumuz resmi internet sitesi aracılığı ile siz değerli velilerimizle de paylaşacağız.

Yayın: 07.10.2021 - Güncelleme: 14.01.2023 16:27 - Görüntülenme: 100