BU KEZ DANS EDEN TUZ TANELERİ DENEYİ YAPILDI.

Okulumuz 2 / C sınıfında yürütülen eTwinning projelerinden " KÜÇÜK BİLİM İNSANLARIMIZ " isimli projemizin çalışmaları devam ediyor.

Öğrencilerimizin farklı deneyler ile yeni deneyimler edindiği ve bilimin sırlarını keşfe çıktığı projemizde bu ay farklı bir deney daha yapıldı.

Okulumuzun 2 / C sınıfı öğrencileri tarafından yapılan deneyin ismi Dans Eden Tuz Taneleri idi.

Our little Scientists projemizde bugün proje ortaklarımıza dans eden tuz taneleri deneyini sunduk.

Proje ortaklarımızla her ay bir deneyi zoom ortamında paylaşıyoruz, sonrasında sınıflarımızda sunulan deneyi biz de yapıyoruz.

Proje bültenimize yaptığımız bu çalışmaları ekleyerek deneyler hakkındaki fikirlerimizi paylaşıyoruz.

Bizim deneyimizin amacı sesin titreşimler halinde yayıldığını ispatlamaktı.

Sunumumuzu kendi yazdığımız ve ritmini kendimizin oluşturduğu İngilizce bir şarkıyla tamamladık. Titreşerek bizlerde birer küçük tuz tanesi olduk

Tüm etkinlikerde emeği geçen tüm öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimiz Nurgül Hanım'a teşekkür ederiz.

Yayın: 08.05.2023 - Güncelleme: 08.05.2023 09:33 - Görüntülenme: 78