T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Davut Dörtçelik İlkokulu

ANKET DUYURUSU

DEĞERLİ VELİLERİMİZ 

BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN HAZIRLANAN İZLEME DEĞERLENDİRME ANKETİ İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ.

BU KONUDAKİ BAKANLIK YAZISI VE ANKET LİNKLERİ DUYURUMUZUN DEVAMINDA YER ALMAKTADIR. 

2019-2020 eğitim öğretim yılında T.C. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ara tatil uygulaması, 2023-2024 eğitim öğretim yılında da devam etmekte olup belirli aralıklar ile uygulamanın izleme ve değerlendirmesine ilişkin çalışmalar yapılmaktadır. 

Ara Tatil Uygulamasına İlişkin İzleme ve Değerlendirme Çalışmasının, 2023-2024 eğitim öğretim yılında da yapılması planlanmıştır.

Bu kapsamda hazırlanan öğrenci, öğretmen ve veli anketlerinin veri.meb.gov.tr adresi üzerinden 20.11.2023-10.12.2023 tarihleri arasında,

öğrenci anketini ilkokul (3. ve 4. sınıf) öğrencileri ve ortaokul öğrencileri,

ve veli anketini okul öncesi, ilkokul ve ortaokul velileri dolduracak şekilde anketlerin duyurulması istenmektedir. 

 

1.       Veli Anketi: Veliler (okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrenci velileri) ankete http://meb.ai/VeliAraTatilAnket linkinden ulaşabilirler. Anketi doldurabilmek için TC Kimlik numaralarını, yakınlarına ait TC kimlik numaralarını ve doğrulama kodunu yazarak sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.

2.       Öğrenci Anketi: Öğrenciler (İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri ve ortaokul öğrencileri) ankete http://meb.ai/OgrenciAraTatilAnket linkinden ulaşabilirler. Anketi doldurabilmek için TC Kimlik numaralarını, yakınlarına ait TC kimlik numaralarını ve doğrulama kodunu yazarak sisteme giriş yapmaları gerekmektedir. Anketi yalnızca ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile ortaokul öğrencilerinin doldurması önem arz etmektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.11.2023 - Güncelleme: 22.11.2023 10:19 - Görüntülenme: 467
Kaynak: MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
  Beğen | 23  kişi beğendi